Heerlijke drankjes in Hilversum die je niet wil missen

In Hilversum uitgaan is veelbelovend. Het is dichtbevolkt en daardoor gezelligheid gegarandeerd. Nadat je gegeten hebt bij een restaurant of bistro kan je verder de stad verkennen. Maar je kan natuurlijk ook op het terras blijven zitten en met je vrienden bijkletsen. Drankje na drankje kom je steeds meer los en de avond gaat van start. In dit artikel gaan we 3 leuke cafeetjes aankaarten waar je kan genieten van lekker drinken, van alcoholische dranken tot non-alcoholische dranken.

Chocolate Company Café Hilversum

Dit chocolade café heeft veel smaken zoals melk chocolade, hazelnoot en pure chocola. Het ligt in de buurt van het centraal station waardoor je ook een heerlijke To Go beker kan schenken. Er is een klein winkeltje aanwezig waar je onder andere pralines kan krijgen. Ze serveren bij Chocolate Company Café ook verse, ambachtelijke koffie voor cappuccino’s of ordinaire bakjes. De Hotchocspoon is in 60 smaken te krijgen. Aan deze lepel zit de chocolade waarmee de chocolademelk gemaakt wordt. De echte ster van Hilversum.

Café Dudok Hilversum

Café Dudok is thuis voor de lekkerste tapbieren en dranken. Dit gezellige café is perfect om een privé feest te organiseren. De zaal is ruim en voorzien van mooie discolampen. Verder kan je er heerlijk eten tijdens buffet, diner of hapjes avonden. Denk hier vooral aan vissen, salades, kaasplankjes, vers vlees van de grill en enkele pasta’s, broodjes en tosti’s. Voor zaalverhuur kan je terecht op de begane grond voor circa 40 tot 80 personen of de bovenverdieping voor circa 36 tot 60 personen. De ruimte op de begane grond is beter voor je traditionele feestjes en de zaal op de eerste verdieping is beter geschikt voor bedrijfsborrels, examenfeesten of verjaardagen. Deze ruimte heeft namelijk ook een beamer om bijvoorbeeld presentaties te geven.     

Vascobelo Kerkbrink

Vascobelo heeft een regelrechte focus op koffie schenken. Vascobelo is een koffieketen uit België. Het merk vloeit voort uit de familie De Roeck in Antwerpen. De haven van Antwerpen werd door de familie gebruikt als belangrijke haven van rijke koffiesmaken. Vascobelo als merk is internationaal bekend en schenkt heerlijke koffie maar ook dranken. Het heeft een gezellige inrichting wat voor een leuke sfeer zorgt. Vascobelo in Hilversum is gelegen aan de Kerkbrink, dichtbij het centrum. Daarom is het dus een ideale plek om na het winkelen hier af te spreken. Tevens kan je hier ook komen voor een lekkere lunch. Heerlijke koffie voor onderweg maar ook voor bij je thuis.