Dit zijn de beste verblijfplekken bij Hilversum

Hilversum bezoeken is leuk voor vrijetijdsbesteding maar er werken heeft ook héél wat. Wie naar een plaats komt om het te bezoeken kiest al gauw om er te overnachten. Dit kan te maken hebben met de afstanden die afgelegd moeten worden voordat men weer thuis in eigen bed ligt. Je kan overwegen om bij vrienden te slapen. Neem gewoon een slaapzak en luchtbedje mee en klaar is kees. Toch is een nacht in een hotel comfortabeler. Betaalbare opties zijn veelvormig aanwezig in Hilversum. In dit artikel geven we hiervoor een paar voorbeelden.

Van Der Valk – De Witte Bergen

Van Der Valk in hartje Nederland heeft 4 sterren en je kan er gratis parkeren en genieten van WiFi. Dit hotel heeft warm ingerichte kamers veel waarvan 2 eenpersoonsbedden aanwezig zijn. Je kan duur kiezen en een bubbelbad erbij nemen. Van Der Valk Hilversum heeft en-suite kamers met televisies. Het hotel heeft ook familiekamers met 4 bedden, kamers met tuin of balkon en economy hotelkamers voor een goedkopere prijs. Het hotel ligt dichtbij de A1 en A27 verbindingen richting onder andere Amsterdam, Schiphol en Utrecht. Van Der Valk staat huisdieren toe. De keuken biedt een continentaal menu met Engelse, Amerikaanse en vegetarische gerechten. In het restaurant van de Witte Bergen kun je lunchen en dineren, met broodjes, tosti’s, salades, eieren, burgers, vis en schaaldieren.  

Amrâth Hotel Media Park

Om dichtbij werk te blijven, kan je het Amrâth Hotel nemen. Dit ligt op loopafstand van de meest omroep studio’s in het Media Park. Gratis WiFi, gratis parkeergelegenheid en goedkope allround kamers. Het Amrâth Hotel is 700 meter verwijdert van het centrum en het Media Park. Het Media Park is welbekend voor Hilversum aangezien hier veel werkgelegenheid is. Aangezien je bij dit hotel terecht kan voor eenpersoonskamers is het uitermate geschikt voor tijdelijke plaatsingen. Amrâth heeft een tweede vestiging in Hilversum, die dichtbij het Lapershoek Arenapark ligt.

Darley’s Appartement

Darley’s Appartement is een Bed & Breakfast stijlvol appartement in hartje Hilversum. Het centraal station is extreem dichtbij waar je voor weinig geld een OV-fiets kan krijgen. Het appartement zelf heeft een tv en een terras. De keuken heeft een magnetron en oven. Het heeft een eigen badkamer met een föhn, douche en douchegel en shampoo. Het appartement heeft een eigen parkeermogelijkheid en is verder dichtbij een slager en supermarkt. Darley’s Appartement heeft een lichtkleurige decoratie stijl. Het knusse appartement geeft een warm welkom gevoel. Ideaal als je een weekendje komt met het openbaar vervoer.