Catering aan huis in Hilversum regelen

Wilt u een personeelsfeest of receptie organiseren? Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Kortom, wát u ook te vieren heeft, de thuiscateraar maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag met catering aan huis. Op deze pagina leest u wat er in Hilversum allemaal mogelijk is. Bekijk hiervoor ook het overzicht met cateraars in Hilversum en vraag zelf gemakkelijk en vrijblijvend een offerte op.

Mogelijkheden van catering aan huis

Catering aan huis geeft u de rust van uw eigen, vertrouwde omgeving, maar met de mogelijkheden van een professionele locatie. Een tent in de tuin, een luifel aan uw huis, een rondvaartboot voor de wal, muzikale invulling in elke stijl, sfeervolle verlichting, stijlvol meubilair, passende aankleding, allemaal voorbeelden van mogelijkheden welke verzorgd kunnen worden.

Gerechten

Voor uw feestelijkheden verwacht u natuurlijk een met de seizoenen variërende keuken van uitsluitend verse gerechten en smaakvolle bereidingen. Catering aan huis geeft u een kwaliteit als geen ander door middel van ambachtelijk bereide hapjesschalen, buffetten, maaltijden en meer.

Uw wens centraal

De cateraar voorziet graag in al uw behoeften. Vaak wordt getwijfeld aan de mogelijkheden van het thuis organiseren van een feestelijke gebeurtenis. Meestal is er, ook bij catering aan huis, meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht werd. Het zit hem in de kleine dingen. Een professionele cateraar ziet in één opslag de mogelijkheden en adviseert u hierbij. Uw wens staat hierbij centraal, de basis is de culinaire kwaliteit en optimale gastgerichtheid.

Live cooking

Live cooking als evenement voor uw gasten, weer eens wat anders. Dit kan zowel thuis als bij catering op locatie. De chefs bereiden de meest uiteenlopende en verrassende gerechten speciaal in het zicht van u en uw gasten. Live cooking bij u aan huis of in de tuin, speelt zich af voor het oog van de gast, die dat als luxe en aangenaam ervaart. Live cooking kan op verschillende manieren. In de vorm van de verzorging van koude en warme hapjes tijdens bijvoorbeeld een borrel, verjaardag of huwelijksfeest. Maar ook bij een buffet, waar wij eerst de koude gerechten plaatsen en wat aansluitend aangevuld wordt met warme gerechten. Of de bereiding van authentieke paella in echte paellapannen. Een kok aan huis biedt u zelf de mogelijkheid volop te genieten van de naar uw wens samengestelde barbecue. Lekker en onbezorgd. Alle tijd voor uw gasten.